MCC logotyp

 

 

Malmö Cricket Club - Ett lag för ungdomar!


NYHETSARKIV - senaste nyheterna

Början av säsongen (30 maj 2014)

Årets säsong började den 11 maj med en överaskande förlust mot Karlskrona med 10 runs! Vi fick därefter ta oss i kragen och spelade helgen därpå, 17 maj, ett intern derby mot Malmö Blue som vi vann med 9 wickets. Senast 25 maj mötte vi Landskrona på deras nya spelplan och vi fann tillbaks till vår gamla storform och vann övertygande med 114 runs! Nu ser vi fram emot resten av säsongen. 31 maj gästas vi av första Stockholmslagen

Inomhusträning (16 januari 2014)

I vinter har vi pågående inomhusträning vid Tygelsjö sporthall. Det har kommit allt fler till träningarna vilket är roligt. Vi tränar lördagar kl.12-15 och planerar att fortsätta tills utomhusträningen kan börja i mars-april.

Finalen (25 september 2013)

En bra final spelades i Landskrona mellan Landskrona och Märsta CC (scorecard). Denna vanns av Märsta CC som alltså vann dubbelt i år. De är således svenska mästare i allsvenskan och T20 ligan 2013!

Spännande semifinal (14 september 2013)

Malmö fick möta Landskrona i semifinal trots att man kom på andra plats i ligan. Vi mötte alltså Landskrona på bortaplan och gjorde en bra insats men förlorade med minst möjliga marginal, 1 wicket! Malmö gjorde endast 140 runs men efter en kämpainsats med bowling och fielding var vi nära att vinna.

Nu spelas finalen mellan Landskrona och Märsta på lördag den 21 september i Landskrona.

Vinster i Stockholm (1 september 2013)

Malmö har säkrat semifinalplats på hemmaplan efter en framgångsrik tour till Stockholm där man trots regn och "low-scoring games" vann bägge matcherna. Först fick man revansch mot T20 vinnarna Märsta och sedan mot Jinnah White. Detaljer kommer senare.

Vinst mot Jinnah Green (1 september 2013)

Malmö spelade på hemmaplan i Landskrona den 25 augusti då vår spelplan var bokad för hundtävling! Trots detta vann vi till slut mot Jinnah Green med 28 runs.

Vinst mot Alby (1 september 2013)

Malmö började bra efter sommarlovet med stor vinst mot gästande Alby den 19 augusti. Malmö gjorde säsongsbästa 353 runs där Sanaullah gjorde 96, Ahmad Sahota 77 och Qaiser gjorde personbästa med 53. Malmö vann med 184 runs efter att Wasel gjort personbästa med 6-28! Grattis!

Förlust mot Landskrona (8 juli 2013)

Helgens match mot Landskrona blev en första förlust i Allsvenskan. Vi valde att börja göra batting men lyckades inte spela alla overs utan fick endast ihop 209 runs. Detta var dock för lite då vi kastade sämre än vanligt och slutade i förlust med 6 wickets.

Regn, regn och regn (29 juni 2013)

Lördagens match mot Karlskrona började med ett duggregn och sedan förlorade vi toss och Karlskrona började med batting. Regnet återkom dock när det var 15 overs kvar och tilltog sedan. Spelarna fortsatte dock att spela i regnet och Karlskronas innings avslutades. I lunch uppehållet öste dock regnet ner och det fanns inga förutsättningar för att fortsatta matchen. Kaptenerna ska nu komma överens om matchen kan spelas om.

Säsongens andra match i helgen (28 juni 2013)

Imorgon, lördagen den 29 juni, spelar Malmö CC sin andra match i Allsvenskan hemma mot Karlskrona. Vi hoppas att vi får gott stöd på hemmaplan. Lycka till!

Vinst i första matchen (15 juni 2013)

Malmö CC vann säsongens första 40 overs match mot gästande Botkyrka CC från Stockholm. Malmö brände Botkyrka CC för låga 140 runs. Det hade varit mycket lägre om vi också fångat våra lyror. Vi miste säkert 5 chanser! i det molniga vädret. Efter lunch gav Aryan oss en bra start med snabba 39 runs innan Sanaullah 40* kunde leda oss till vinst med 7 wickets.

Cricketspel online (15 juni 2013)

För lite tidsfördriv, testa olika varianter av Stick Cricket! OBS! Risk för beroende!

Allsvenskan (15 juni 2013)

Denna helgen skulle Malmö spela sin första match i Allsvenskan. Tyvärr har dock Alby CC fått förhinder och matchen har fått flyttas fram. Det uppdaterade spelschemat finns länkat till SCBs hemsida.

T20 Allsvenskan (15 juni 2013)

Malmö CC har spelat T20 allsvenskan som bestod av gruppspel i söder och norr. Malmö CC spelade tuffa och jämna matcher mot Landskrona och vann semifinal i söder mot Landskrona. Förra helgen bar det av till Stockholm för final mot Märsta CC som vunnit sin semifinal mot Botkyrka CC. Tyvärr kunde Malmö inte upprepa semifinalvinsten utan förlorade en finalmatch som spelades på bortaplan. Vi hoppas nu att Malmö ska ta steget upp och vinna den större och viktigare 40-overs Allsvenskan som börjar denna helgen.

Första stockholmstouren (15 maj 2012)

I helgen tourade vi Stockholm och spelade först mot Botkyrka i kyla och regn. Vi lyckades skrapa ihop 129 runs vilket visade sig vara tillräckligt då vi efter en kämpainsats vann med 48 runs. Söndagen slutade dock med förlust med 5 wickets mot SICC då vi trots solsken inte kunde få ihop 150 runs.

Ändring i spelschemat (15 maj 2012)

Matchen mot Lund CC är framflyttad till söndagen. Se spelschemat i vänstra kolumnen.

Spelschema för säsongen 2012 (8 mars 2012)

Spelschemat för säsongen 2012 har publicerats på SCFs hemsida. Malmö CCs spelschema hittar ni alltid här till vänster, som en pdf-fil.

 
 

Webmaster: Hassan Zaigham, senast uppdaterad 28-juli-2015
© Malmö Cricket Club 2001-2015